Znáte elektrickou pečící mísu REMOSKA®?

Elektrická pečící mísa REMOSKA® byla generaci našich maminek a babiček velmi dobře známá. Začala se vyrábět někdy kolem roku 1957 a brzy si našla velkou oblibu v českých domácnostech pro svoji univerzálnost, dlouhou životnost a nenáročnou obsluhu a údržbu. Teď se její éra opět vrací a mnozí jí dokonce dávají přednost před klasickou troubou. A z jakého důvodu?

Umí prostě všechno a navíc ušetříte … peníze, elektrickou energii a váš čas! A kynuté buchty jsou z ní skutečně vynikající!

Uvaříte nebo upečete s ní cokoliv a kdekoliv. Připravená jídla zůstávají šťavnatá, vláčná, voňavá, dobře propečená a nevysoušejí se dlouhým pečením, jako v klasické troubě, protože víko zůstává uzavřené a přebytečná pára je odváděna dvěma ventily ve víku. Ztráty biologických parametrů jsou minimální. S kvalitní povrchovou teflonovou úpravou pokrmy nepřipálíte a přitom nemusíme použít tolik tuku.

REMOSKA® je zkrátka ideální nejmenší mobilní elektrická trouba. Více na www.remoska.cz

Od ledna bude na Drozdi.cz probíhat soutěž, ve které budete moct remosku dokonce vyhrát.


 

Další příspěvky