Všechny ingredience vymícháme v hladké nelepivé těsto, přikryjeme a v teple necháme 20 minut odpočinout.
Poté těsto rozdělíme na dva až tři díly a vyválíme na pomoučeném vále na asi 5 mm silné obdélníky, které se nesmí lepit. Vyválené pláty potřeme náplní, stočíme do závinu a položíme na olejem vymazaný plech. Konce závinu podložíme tak, aby náplň nevytékala a necháme ještě asi půl hodiny vykynout.
Pečeme zvolna 10-15 minut při teplotě 160 °C. Po upečení potřeme olejem.
Komentáře
Pro komentování receptů musíte být přihlášen. Přihlášení provedete v pravé horní části webu.
Prozatím žádné komentáře...
Registrace / Přihlášení
Zaregistrujte se a můžete přidávat vlastní recepty, vytvářet si vlastní kuchařku, komentovat recepty – ale také se zapojit do soutěží!
Komentáře
Pro komentování receptů musíte být přihlášen. Přihlášení provedete v pravé horní části webu.